Kitzen auki arkisin

Kotona vietetty aika on nyt kaikkialla lisääntynyt tautitilanteesta johtuen. Kotona olemisessa on paljon hyvää. On aikaa olla perheen kanssa, laittaa ruokaa, lukea, rauhoittua. Jos kotonaolo inspiroi miettimään ja suunnittelemaan kodin tiloja, uuden keittiön tai muun kodin kiintokalusteen suunnittelun voi aloittaa etänä.

Samoin olemassa olevia suunnitelmia kannattaa viedä eteenpäin jotta ei syntyisi viiveitä toteutuksessa. Pidetään yhdessä rattaat pyörimässä.

Myymälämme Helsingissä ja Tampereella ovat auki arkisin sopimuksesta, ja teemme kotikäyntejä sillä edellytyksellä että kaikki osallistujat ovat täysin terveitä. Yhteystiedot löydät täältä.

Suunnittelutyön aloituskartoituksia teemme normaaliin tapaan myös puhelimitse, ja sähköpostitse lähetettävän lomakkeen avulla. Suunnittelukohteen pohjakuvia meille voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta. 

Olemassa olevia suunnitelmia voidaan käydä läpi myymälässä tai etänä videopuheluilla. Koostamme mielellämme materiaalivalinnoista valokuvia ja Pinteresttauluja helpottamaan valintaprosessia. Voimme tapauskohtaisesti lähettää mallipaloja. Tilausten teko onnistuu myös etänä. Sovi myyjäsi kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta olla yhteydessä.

Noudatamme myymälöissä tarkasti hygieniasuosituksia, joten emme kättele emmekä tarjoa juotavaa tai syötävää. Olemme rajanneet pois muiden kuin asiakkaiden käynnit myymälässämme.

Turun ja Kuopion kohdalla pyydämme olemaan yhteydessä suoraan toimipisteisiin suunnittelun sopimiseksi. Yhteystiedot löydät täältä.

Lisätiedot ja tiedustelut: peter.puhlin@kitzenkeittio.fi