Kotona, etänä, yhdessä

Keittiön voi suunnitella ja hankkia etänä joustavasti ja luotettavasti. 

Elämä haastaa joskus kodin parannusten suunnittelua. Olipa kyseessä hektinen työ, säännöllinen oleskelu toisella paikkakunnalla tai ennakoimaton tapahtuma kuten korona, aina myymälässä käynti ei ole mahdollinen. Keittiön, kylpyhuoneen tai muun tilan kiintokalusteiden ammattimaista suunnittelua ja toteutusta tämä ei kuitenkaan estä.

Etänä suunnittelu ei myöskään pidennä toimitusaikaa – kotimaisena valmistajana Kitzen pystyy tarjoamaan nopean, 4-6 viikon toimitusajan materiaalista riippuen. Tehtaamme rattaat pyörivät. Joustoa keittiön hankintaan tuo myös tarjoamamme 3 kk:n koroton ja kuluton luotto.

Suunnittelutyöhön etänä toimiminen ei varsinaisesti tuo mitään uutta. Suunnittelijoillamme on pitkä kokemus kaikenlaisista keittiöistä ja toimintavoista. Voit luottaa siihen että saat huolella mietityn kokonaisuuden, jossa on huomioitu keittiövarusteesi ja tapasi valmistaa ruokaa.

 

Muista liittää varaukseen pohjakuva, ja tarpeen tullen valokuvia. Samalla lomakkeella voit antaa muuta tarpeellista tietoa, tai esittää suunnitteluun liittyviä kysymyksiä. Saatuamme varauksesi, myyjä on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi parhaan tavan toimia juuri nyt, kotona, etänä tai myymälässä.