Näin hankit Kitzen-keittiön

Olet ehkä haaveillut uudesta keittiöstä jo pitkään ja miettinyt mistä lähteä liikkeelle. Kokosimme sinulle Kitzen-keittiön hankinnan vaiheet.

Varaa suunnitteluaika

Ammattitaitoinen suunnittelijamme soittaa sinulle alkukartoitusta varten. Voimme puhelimessa keskustella tarpeistasi ja kerromme lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista.

Alkutapaamisen jälkeen voit halutessasi tulla tutustumaan keittiöihin ja materiaaleihin Kitzen myymälässä, jossa pääset tutustumaan malliryhmiin, tyylivaihtoehtoihin, materiaaleihin, kodinkoneisiin ym. Saat myös tietoa hankintaprosessin vaiheista ja aikatauluista. Kartoitamme yksilölliset tarpeesi keittiön toiminnallisuudesta, ottaen huomioon säilytystilan, varusteet ja tapasi valmistaa ruokaa.

Suunnittelutapaaminen on maksuton eikä sido keittön hankintaan

Keittiön uudistamiseen liittyy aina reunaehtoja jotka täytyy ottaa huomioon. Yksi tärkeimmistä on budjetti, josta sovitte suunnittelijan kanssa suunnittelun raamiksi. Saat myös tietoa asennuspalvelusta ja keittiöremonttiin liittyvistä lupamenettelyista isännöitsijän ja rakennusvalvontaviranomaisen suuntaan.

Suunnitelman läpikäynti

Käymme keittiösuunnitelman kanssasi yksityiskohtaisesti läpi 3D-kuvien avulla – onhan keittiön hankinta myös mahtava esteettinen elämys. Tämä tapahtuu yleensä myymälässämme. Sovimme mahdollisista muutoksista sekä toteuttamisen aikataulusta eri vaiheineen sekä kauppasopimuksen ehdoista.

Kalustehankintoihin on myös mahdollista hakea OP rahoitusta 2500€ – 50 000€. Rahoitukseen ei tarvita käsirahaa tai vakuuksia. Lue lisää täältä.

Mittauskäynti kotonasi

Suunnittelijamme käy kotonasi ottamassa mitat keittiösuunnitelman tarkistusta varten. Vaativissa kohteissa mittaaminen voidaan suorittaa myös ennen suunnittelua. Mittatilauskeittiöiden valmistajana pystymme käyttämään tilasi hyödyksi kekseliäästi – ”vain katto on rajana”.

Toimitus ja asennus

Keittiönne toimitus tapahtuu minimissään 4-6 viikon kuluttua. Asennuksen suorittaa useimmiten Kitzenin valtuuttama asennusliike. Asennuksen jälkeen tehdään loppusiivous, ja työ hyväksytetään.

Jälkitarkastus

Jälkitarkastuksessa käymme läpi asennustyön jäljen, ja varmistamme että keittiö on suunnitelman mukainen ja toimiva.

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää

Keittiön käyttöönoton jälkeen teemme tyytyväisyyskartoituksen ja ohjeistamme keittiön huoltamisessa.

Koko hankkeen ajan kokeneet suunnittelijamme pitävät sinut tietoisena projektin etenemisestä.

Varaa oma suunnitteluaikasi jo tänään ja olet askeleen lähempänä uutta keittiötäsi!

Suunnitteluaika on maksuton, eikä sido keittiön hankintaan.