Rekrytointi: Myymäläpäällikkö ja keittiömyyjä Helsinkiin

Kitzen on aidosti suomalainen keittiö-brändi minkä vetovoima on syntynyt ennenkaikkea myönteisten asiakaskokemusten myötä.  Upea design, korkea laatu,  sekä koko suunnittelu-/ valmistustiimimme saumaton yhteistyö on tuottanut usein vaativille asiakkaillemme uniikkeja ratkaisuja niin sisustuksen kuin  käytettävyydenkin kannalta – design with cooking in mind! 

Olemme nyt vahvistamassa edelleen asemaamme yksilöllisten keittiöratkaisujen toteuttajana ja etsimme myymäläpäällikköä sekä myyjää uuteen myymäläämme Eerikinkadulle Helsingin ydinkeskustaan.

Hakijoilta edellytämme vähintään 2 vuoden kokemusta keittiöiden suunnittelusta, myynnistä ja toteutuksen valvonnasta. Kitzenillä suunnittelutyössä korostuvat asiakkaiden tarpeiden syvällinen kartoittaminen, visuaalisuus, tyylitaju, kaapistorakenteiden ja mittojen tekninen ymmärrys, ja keittiön toimintojen ja säilytysratkaisujen optimointi.

Toivomme sinulta positiivista, itsenäistä ja tuloshakuista työotetta.

Työ on kokoaikainen, aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus pohjapalkka plus provisio. Provisiopohjainen yrittäjyyssopimus myös mahdollinen. Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemus 28.7 mennessä osoitteeseen peter.puhlin@kitzenkeittio.fi. Tiedustelut 040 779 8435/Peter Puhlin.