Tapaa Kitzenin uudet omistajat

Tervetuloa tutustumaan uuteen Kitzeniin. Salon tehtailla on uusi omistaja Happy Thursday Oy, jonka omistajatiimi on poikkeuksellinen yhdistelmä rakennus- ja kalustealan digitaalisaation sekä muotoilun osaamista. Omistajien taustalta löytyy tunnettuja huippubrändejä kuten Made by Choice, ProtosDemos, Feathr, Bo LKV, Roomdesk ja Aino Ar.

Salon puuseppien käsissä syntyy laadukkaita käsityönä tehtyjä kalusteita, joita uudet omistajat lähtevät viemään maailmalle.

”Näemme keittiöbisneksessä valtavan mahdollisuuden parantaa asiakkaiden ostokokemuksia. Tuomme yhteen digitaaliset työkalut ja kotimaisen puusepänosaamisen ainutlaatuisella tavalla.” toimitusjohtaja Heidi Erha kertoo. ”Keittiöt ovat meille kaikille tärkeitä arjen kohtaamispaikkoja. Istumme niissä iltaa ystävien kanssa ja jaamme päivän tapahtumia perheen kesken. Jo keittiön hankinnan pitäisi olla helppo ja positiivinen kokemus.” 

Kaupallisesta puolesta vastaavalla Erhalla on vahva uudistamisen tausta rakennusliikkeen ylimmästä johdosta. Nykyään yrittäjänä toimiva Erha vaikuttaa mm. rakennusprosesseja digitalisoivassa Roomdeskissa ja Quattro Lining Oy:ssa, joka toimittaa optimoitua viemärin ylläpitoa.

Laajan muotoilualan portfolion omaavat Lasse Laine ja Marianna Sorsa edustavat kiintokalusteiden ja tuotekehityksen prototypoinnin moniosaaja ProtosDemosta, joka on edelläkävijä digitaalisen mallinnuksen ja räätälöidyn tuotannon yhdistämisessä. Laadukas käsityöosaaminen ja suomalainen huippudesign näkyvät myös Protosdemosin sisaryritysten Made by Choice ja Space of Mindin tuotteissa. Laine on tehnyt menestyksekkään uran suomalaisten design-yritysten luojana.

Anne Puukko on kansainvälisen sisustusbrändin Feathr.comin perustaja ja hän tuo tiimiin verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin kokemusta. ”Olemme Feathrissa kehittäneet useita moderneja verkkokaupan työkaluja, joissa dataa ja koneoppimista hyödyntämällä voimme auttaa asiakkaita valitsemaan sisustustyyliin sopivia tapetteja. Digitaalisia työkaluja hyödyntämällä voimme tehdä kodin sisustamisesta helppoa ja hauskaa”.  

Yrityksen taustalla vaikuttaa myös Supercellissä toiminut Terje Koskinen. Koskisen luotsaama Aino Ar on kehittänyt 3D-mallinnustyökalun, jonka avulla asiakkaat pystyvät suunnittelemaan unelmiensa keittiön. Tiimiin liittyvät myös Suomen voimakkaimmin kasvaneen, palkitun Bo LKV:n perustajaosakkaat Tuomas Mäkelä ja Anna Ritakallio-Mäkelä, joilla on vahva osaaminen ja laajat kontaktit asumisen eri osa-alueiden parissa.

Uusi keittiö- ja huonekaluratkaisuja tuodaan markkinoille kesän ja syksyn aikana ja yritys tähtää kansainvälisille markkinoille.

”Meidän tuotteet on tehty kestämään juhliin ja arkeen. Suomalainen muotoilu ja käsityö tekevät niistä kansainvälisestikin erityislaatuisia” Erha korostaa.