Uusi myymälämme Helsingin ydinkeskustassa

Olemme avanneet uuden uniikin keittiöiden design-myymälän Helsingin ydinkeskustaan Eerikinkadulle (Eerikinkatu 3, Helsinki). Tule tutustumaan uusimpaan keittiömuotoiluun with cooking in mind!

Kitzenin uudesta myymälästä löydät Kitzenin keittiö-, vaatehuone ja kylppärimalliston sekä samassa showroomissa pääset fiilistelemään ja shoppailemaan sisustuksen kansainvälisiä huippubrändejä kuten Fatboy, Normann Copenhagen, Seletti, Jielde, Ekobo, Wiener GTV  Design ja monet muut huippumerkit suoraan Out Of The Darkin mallistosta.

Uusi myymälämme on avoinna arkisin 10:00-17:00 sekä iltaisin ja viikonloppuisin kätevästi ajanvarauksella. Varaa suunnitteluaika tästä.

Myymälän virallisia avajaisia vietämme syksyllä Habitare sisustusmessujen jälkeen ja löydät niistä lisää tietoa lähempänä ajankohtaa kanavistamme!

Tervetuloa käymään ja suunnittelemaan unelmiesi keittiö!

P.S. Katso myös avoimet työpaikkamme Helsingissä

Miksi valitsisit Kitzen keittiön kotiisi?

Kitzen on todellinen mittatilauskeittiö.
Runkojen, ovien ja elementtien mitat sekä materiaalit ja mekanismit tulevat sinun yksilöllisistä tarpeista. Sama koskee pintakäsittelyjä sekä aidon puun viiluvaihtoehtoja.

Tyylikokoelmamme helpottavat tyylin valintaa
Kitzenin tyylit ovat kokoelma materiaali- ja mittasuosituksia sekä teknisiä oivalluksia joita yhdistelemällä löydämme sinulle parhaiten sopivan tyylin ja ratkaisun.

Korkealaatuinen suunnittelupalvelu
Suunnittelijamme ovat kokeneita sekä keittiön toiminnalisten ratkaisujen että visuaalisten kokonaisuuksien hahmottamisessa. Yhdessä kanssasi löydämme sinua parhaiten palvelevat ratkaisut.

Keittiömme on ekologinen valinta
Keittiön ekologisuudessa on ratkaisevaa sen elinkaaren pituus. Kitzenin keittiöt ovat pitkäkestoisia design-tyyliltään sekä materiaalien kestävyydeltään. Kun valmistamme tuotteemme Suomessa pitkälti teollisena käsityönä sekä käytämme mahdollisimman paljon lähimateriaaleja on Kitzen ekologinen valinta. kestävyys. Hyvin suunniteltua keittiötä voi myös päivittää vuosien kuluessa esim. ovien vaihdolla.